Snelle hosting voor je website is super

Wat is een hosting eigenlijk? Het woord host is een engelse vertaling van gast, want je website is eigenlijk tegen betaling te gast bij het hostingbedrijf.
Jouw website met alle teksten en foto's krijgt een plaatsje op de webserver bij het hostingbedrijf.

Jouw website kan zodoende wereldwijd worden gevonden en bekeken door je bezoekers, je hebt na lang zoeken een budget hosting bedrijf gevonden waar je jouw website gaat onderbrengen, ze hebben een heel voordelig tarief voor de jaarlijkse hosting van jouw website, MAAR de nadelen van budget hostingbedrijven:

  heel veel websites op 1 hostingserver, vandaar de voordelige prijs

  de joomla ondersteuning is niet perfect en de klantenservice is traag en niet kundig genoeg

  geen ondersteuning van de nieuwste php versie die voor nog meer veiligheid en snelheid zorgt

  de rekenkracht van de server moet delen met teveel andere websites, met als gevolg een langzame laadtijd

  minder bezoekers door het langzaam laden van jouw website

  een lagere ranking door de trage laadtijd, je wordt minder goed gevonden door de bezoekers

  en door slecht beveiligde servers een grote kans op een hack, waardoor bezoekers een witte pagina krijgen voorgeschoteld

Ga voor een goede, snelle en veilige hosting

Een goede hosting voor je website is van groot belang voor de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van je website. Hieronder geef ik enkele redenen waarom een goede hosting voor je website belangrijk is:

  1. Prestaties: Een website met een lage laadtijd kan frustrerend zijn voor bezoekers en kan leiden tot een hogere bounce rate (het percentage bezoekers dat je website direct verlaat). Een goede hosting zorgt ervoor dat je website snel laadt, zodat bezoekers langer op je website blijven en dus meer kans hebben om te converteren.
  2. Betrouwbaarheid: Als je website regelmatig offline is, kan dit leiden tot verlies van bezoekers en inkomsten. Een goede hosting garandeert een hoge uptime, zodat je website altijd bereikbaar is voor bezoekers.
  3. Veiligheid: Een website met beveiligingslekken kan leiden tot inbraak, datalekken en malware-infecties. Een goede hosting biedt beveiligingsmaatregelen zoals firewalls, DDoS-bescherming en SSL-certificaten om je website te beschermen tegen cyberaanvallen.
  4. Technische ondersteuning: Als je website problemen heeft, is het belangrijk om snel hulp te kunnen krijgen. Een goede hosting biedt technische ondersteuning om je te helpen bij problemen met je website.
  5. Scalability: Als je website populariteit gaat krijgen, kan het zijn dat je meer resources nodig hebt om de toegenomen verkeersbelasting aan te kunnen. Een goede hosting biedt scalability, zodat je gemakkelijk meer resources kunt toevoegen wanneer je dat nodig hebt.
  6. Back-ups: Als er iets misgaat met je website, is het belangrijk om een back-up te hebben om je website te herstellen. Een goede hosting biedt regelmatige back-ups, zodat je gemakkelijk een vorige versie van je website kunt herstellen als dat nodig is.
  7. E-mail hosting: Als je een professionele website hebt, is het belangrijk om een e-mailadres te hebben die matcht met je domeinnaam. Een goede hosting biedt e-mail hosting, zodat je professionele e-mailadressen kunt maken en gebruiken voor je website.

Antagonist en Vimexx beveel ik graag aan bij klanten die een website willen laten maken want zij bieden:

  de nieuwste PHP versie als deze beschikbaar komt, deze moet je dan zelf aanpassen met een paar klikken in je DirectAdmin

  elke paar uur een back-up dus een foutje is zo hersteld, mocht je zelf geen backup hebben gemaakt bij een aanpassing of hack

  snelle ssd schijven voor de snelste laadtijd en meer bezoekers, dit is ook afhankelijk van de opbouw van je website

  een gratis ssl certificaat dus meer veiligheid voor jouw bezoekers, dit is trouwens verplicht volgens de privacy wetgeving als je een contactformulier op je website hebt

Https slotje voor je website

Met een ssl certificaat krijg je een groen slotje in de adresbalk van je website.
Deze geeft aan dat alle data die wordt verstuurd tussen de bezoeker en de webserver wordt versleuteld, mocht deze toch worden onderschept dan is deze niet leesbaar
Dit is al verplicht als je een contactpagina op je website hebt en is een verplichting voor het voldoen aan de AVG als je gegevens verzamelt van je bezoekers.

Als je wil gaan beginnen met het bouwen van een website verzin je eerst een naam voor je website en kijkt of deze nog beschikbaar is bij bv Vimexx, is de naam nog vrij, reserveer deze dan en koppel daar gelijk een hostingpakket aan.
Als je net gaat starten met de bouw van je website kun je voor het Startpakket kiezen wat ongeveer € 12,- per jaar kost, heb je een groter pakket nodig bij een snelle groei van je website is dat geen probleem.

Deze webhosting is niet telefonisch bereikbaar maar hebben gekozen voor alleen mail, maar lossen je probleem zeer snel op en sturen daarna pas een mail dat je probleem is opgelost, dat is een topservice waar je wat aan hebt.

Hosting keuze bij VimexxBij Antagonist kun je zelf een joomlahosting pakket naar keuze nemen, ook hier kun je testen of je website naam nog beschikbaar is, om te beginnen is het slim pakket een goede keuze en heb je gelijk een gratis ssl certificaat met https, deze hosting partij is al jaren de beste keuze en hoort daarom bij de beste van Nederland. De klantenservice is bij deze webhosting ook alleen via mail bereikbaar en lossen je probleem snel en vakkundig op, dit is dus ook een topservice van een tophosting.

 

Hosting keuze bij Antagonist


De laadsnelheid van je website is niet alleen afhankelijk van de hosting partij, een goede opbouw van de website is ook een must, het gebruik van teveel extenties, berichten van de sociale media remmen je website ook heel erg af.

Heb je problemen om de laadsnelheid te verlagen kan ik je altijd van dienst zijn, neem dan contact met mij op, dan doe ik een vrijblijvende test en adviseer ik je waar het probleem kan zitten.

Meest gelezen artikelen

 Joomla Webdesign Dussen
 Bredeweer 1
 4271 CJ Dussen
 06 - 10 72 15 64