Waarom heb ik een website nodig

Waarom zou je een website moeten hebben, nou er zijn wel een paar redenen om ook een website te hebben in deze tijd dat iedereen online is en er heel veel gebeurt via internet.

 

  Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf en hierdoor wordt de beslissing om zaken met je te gaan doen aanzienlijk vergroot, omdat het voor de potentiële klanten goed te zien is met wie ze zaken gaan doen.

  Toekomstige klanten blijven weg als ze jouw niet kunnen vinden op internet want met een website zal je klantenkring groeien.

  Daarnaast kun je de bezoekers filmpjes via Youtube laten zien van diensten of produkten die jij levert, of een uitgebreide fotogallerij of een slideshow, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Met een website ben je immers 24/7 te bereiken om zo meer klanten van dienst te zijn die jouw producten of diensten willen afnemen.

  De ontwikkeling van het internet is gigantisch, en groeit gestaag verder, jij wil als ondernemer toch niet achter de feiten aanlopen omdat de concurent een goed bezochte website heeft met veel bezoekers, veel bezoekers kunnen potentiële klanten worden.

  Een goede website is een extra communicatiemiddel naast alle bestaande offline middelen. De kosten zijn relatief laag, want kijk eens wat het kost als je een advertentie plaats in een krant of een folder/flyer laat verspreiden.

  De resultaten van een website zijn meetbaar, via Google Analytics is het bezoekersaantal en de bezochte pagina's goed in beeld te brengen, zo is gelijk te zien welke pagina's van de website succesvol zijn of niet.