Snelle hosting voor je website is super

Wat is een hosting eigenlijk? Het woord host is een engelse vertaling van gast, want je website is eigenlijk tegen betaling te gast bij het hostingbedrijf.
Jouw website met alle teksten en foto's krijgt een plaatsje op de webserver bij het hostingbedrijf.

Jouw website kan zodoende wereldwijd worden gevonden en bekeken door je bezoekers, je hebt na lang zoeken een budget hosting bedrijf gevonden waar je jouw website gaat onderbrengen, ze hebben een heel voordelig tarief voor de jaarlijkse hosting van jouw website, MAAR de nadelen van budget hostingbedrijven:

  heel veel websites op 1 hostingserver, vandaar de voordelige prijs

  de joomla ondersteuning is niet perfect en de klantenservice is traag en niet kundig genoeg

  geen ondersteuning van de nieuwste php versie die voor nog meer veiligheid en snelheid zorgt

  de rekenkracht van de server moet delen met teveel andere websites, met als gevolg een langzame laadtijd

  minder bezoekers door het langzaam laden van jouw website

  een lagere ranking door de trage laadtijd, je wordt minder goed gevonden door de bezoekers

  en door slecht beveiligde servers een grote kans op een hack, waardoor bezoekers soms een witte pagina krijgen voorgeschoteld

Ga voor een goede, snelle en veilige hosting

Voor dat probleem is een perfecte oplossing, host jouw website bij de tophosters van Nederland die voldoen aan de nieuwste criteria op hosting gebied.
De hostingbedrijven Antagonist en Vimexx zijn deze toppers en hebben vele voordelen:

  de nieuwste PHP versie als deze beschikbaar komt, deze moet je dan zelf aanpassen met een paar klikken in je DirectAdmin

  elke paar uur een back-up dus een foutje is zo hersteld, mocht je zelf geen backup hebben gemaakt bij een aanpassing of hack

  snelle ssd schijven voor de snelste laadtijd en meer bezoekers, dit is ook afhankelijk van de opbouw van je website

  een gratis ssl certificaat dus meer veiligheid voor jouw bezoekers, dit is trouwens verplicht volgens de privacy wetgeving als je een contactformulier op je website hebt

Https slotje voor je website

Met een ssl certificaat krijg je een groen slotje in de adresbalk van je website.
Deze geeft aan dat alle data die wordt verstuurd tussen de bezoeker en de webserver wordt versleuteld, mocht deze toch worden onderschept dan is deze niet leesbaar
Dit is al verplicht als je een contactpagina op je website hebt en is een verplichting voor het voldoen aan de AVG als je gegevens verzamelt van je bezoekers.

Als je wil gaan beginnen met het bouwen van een website verzin je eerst een naam voor je website en kijkt of deze nog beschikbaar is bij bv Vimexx, is de naam nog vrij, reserveer deze dan en koppel daar gelijk een hostingpakket aan.
Als je net gaat starten met de bouw van je website kun je voor het Startpakket kiezen wat ongeveer € 12,- per jaar kost, heb je een groter pakket nodig bij een snelle groei van je website is dat geen probleem.

Deze webhosting is niet telefonisch bereikbaar maar hebben gekozen voor alleen mail, maar lossen je probleem zeer snel op en sturen daarna pas een mail dat je probleem is opgelost, dat is een topservice waar je wat aan hebt.

Hosting keuze bij VimexxBij Antagonist kun je zelf een joomlahosting pakket naar keuze nemen, ook hier kun je testen of je website naam nog beschikbaar is, om te beginnen is het slim pakket een goede keuze en heb je gelijk een gratis ssl certificaat met https, deze hosting partij is al jaren de beste keuze en hoort daarom bij de beste van Nederland. De klantenservice is bij deze webhosting ook alleen via mail bereikbaar en lossen je probleem snel en vakkundig op, dit is dus ook een topservice van een tophosting.

 

Hosting keuze bij Antagonist


De laadsnelheid van je website is niet alleen afhankelijk van de hosting partij, een goede opbouw van de website is ook een must, het gebruik van teveel extenties, berichten van de sociale media remmen je website ook heel erg af.

Heb je problemen om de laadsnelheid te verlagen kan ik je altijd van dienst zijn, neem dan contact met mij op, dan doe ik een vrijblijvende test en adviseer ik je waar het probleem kan zitten.

 Joomla Webdesign Dussen
 Bredeweer 1
 4271 CJ Dussen
 06 - 10 72 15 64