Design by Dian

Fietsfoto2 

Wie zit er achter de link ''Design by Dian'' die op de website staat die je net hebt bekeken?

Je wilde graag weten wie de website heeft gebouwd en hebt op de link geklikt en kwam op deze pagina terecht.

Je kunt bij mij terecht voor de bouw van een website gemaakt met het CMS Joomla of webshop gemaakt met Hikashop.

Het bouwen en onderhouden van websites en webshops doe ik al vanaf 2011 als hobby en is voor mij sinds 2016 dagelijks werk geworden. Heb je ook een website nodig en weet je niet waar je moet beginnen, ik kan voor jou een website of webshop bouwen.

Doordat de websites worden gebouwd met een CMS kun je deze nu zelf vullen met foto's en teksten. Je hebt altijd een jaar ondersteuning bij het aanpassen en vullen van je website.

Joomla is een beetje moeilijker dan het bekende Wordpress maar met een jaar ondersteuning moet dit geen probleem zijn. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte, ook als je bepaalde wensen hebt qua uitstraling en kleurgebruik geef dit dan gelijk door bij een eventuele aanvraag.

Ook een website voor jezelf of bedrijf

Op internet zijn vele website bouwers te vinden, iedereen heeft daarbij zijn voorkeur van systeem waar de website mee wordt gebouwd.

Zo gebruikt de ene WordPress en de andere geeft de voorkeur aan Drupal. Ik werk het liefste met Joomla om een website mee te bouwen. Dit zijn alle drie goede systemen om een website mee te bouwen en onderhouden.

Als je daar dan ook gelijk een goed hosting pakket voor gebruikt heb je een website die een goede beoordeling krijgt van Google omdat de website een korte laadtijd heeft op desktop en mobiel.

Laadsnelheid is één van de vele rankingfactoren van Google.

Jij bent nu opzoek naar een website bouwer die dit allemaal voor je kan realiseren.

Jij wil toch ook geen:

 gladde praatjes

 verborgen kosten

 vermogen betalen voor je website of webshop

Ook een website of webshop nodig

Je hebt een hobby die je wil delen op internet, maar Facebook en Instagram te beperkt vindt, dan is een eigen website een perfecte oplossing.

Je hebt een eigen bedrijf, bent ZZP-er of hebt een winkel maar nog geen eigen website met een eigen e-mailadres, dan bestaat de kans dat je veel potentiële klanten misloopt, dus neem contact op met mij en ik bouw voor jou de website met een eigen e-mailadres.

Voor de bouw van een website zijn er 2 pakketten met verschillende prijzen, wil je graag een webshop dan kies je het andere pakket voorzien van de benodigde betalingsmogelijkheden zoals iDeal, Paypal en bankbetaling.

Voor de mogelijkheden kun je kijken bij mijn portfolio, hier staan enkele website's die zijn gebouwd in de jaren dat ik bezig ben.

 Joomla Webdesign Dussen
 Bredeweer 1
 4271 CJ Dussen
 06 - 10 72 15 64