Module plaatsen in Artisteer niet zichtbaar

Artisteer template maker voor Joomla

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wellicht heb je nog nooit van Artisteer gehoord, met Artisteer is het mogelijk om zonder kennis van HTML / CSS een mooie Joomla template of een Wordpress thema te maken die er ook nog eens professioneel uitziet.

Deze software is beschikbaar voor elke windows computer om op een eenvoudige manier een template te maken die helemaal je eigen stijl is. 

Maar na een update van Joomla heb ik bericht gekregen van een paar klanten waarbij er modules niet meer zichtbaar zijn op hun site. Ik ben hier gelijk ingedoken om dit probleem op te lossen.

Na enig speurwerk had ik het euvel gevonden. Het zit echt in de templates die met artisteer worden gemaakt, om dit probleem op te lossen heb ik ontdekt dat als je bij je betreffende module de module stijl aanpast dat dan de module weer goed wordt weergegeven.

Maar hoe pas ik de modulestijl aan in een Artisteer template?

 • je gaat eerst naar modules
 • dan naar de module die niet wordt weergegeven
 • open de module en ga dan naar geavanceerd
 • die staat helemaal aan het eind
 • klik hierop en scroll dan helemaal naar beneden
 • hier staat module stijl
 • klik hierop en zoek de naam van je Artisteer template
 • nu kies je voor artnostyle      
 • nu wordt de module weer wel getoond op je website
 • dit is een bug van Artisteer en moet worden opgelost door een update van Artisteer
 • maar de oplossing is nog niet in zicht
 • dus vandaar deze tijdelijke oplossing
 • ik hoop dat deze werkt bij je site, anders kun je ook nog de andere style testen of de module dan wel te zien is.

Ik gebruik het programma Artisteer bijna niet meer al heb ik het een aantal jaren met veel plezier gebruikt. Ik heb nu een goede templatebouwer gevonden die voor een voordelig bedrag een mooie en goed werkende template verkoopt.

Heb je andere problemen waar je niet uitkomt, ik zal dan proberen om op no-cure is no-pay basis je website weer te herstellen, het klinkt heel cliche maar zorg altijd voor een goede backup als je aan je website gaat werken.

 

Wil jij mij ook helpen deze artikelen te delen?
Voor jou één simpele muisklik op deze pagina, voor mij een zeer gewaardeerd cadeautje!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn